تصویر اینستاگرام را ‌دایرکت و۵٠ت تخفیف بگیرید

روغن زعفران چیست و چگونه آن را تهیه کنیم؟ “Saffron oil”

MarzkalacoMarzkalaco
277 بازدید
روغن زعفران

روغن زعفران

روغن زعفران از کلاله های قرمز رنگ زعفران بدست می آید. دارای کیفیت بسیار مناسبی است. و برای سلامتی بدن و پوست و مو بسیار مفید است. با استفاده از آن به جای خود زعفران می توانید به راحتی برای موهای خودتان استفاده کنید. و اثرات مفیدش را ببینید. همچنین می توانید آن را همراه با آب یا شیر استفاده کنید.

خواص:

درمان اضطراب و افسردگی؛ روغن زعفران می تواند باعث نشاط و شادابی در افرادی که مضطرب و افسرده هستند می شود.

درمان بیماری های پوستی:

این روغن اعجاب انگیز لکه های پوستی را از بین ببرد و پوست را روشن کند ، باعث درخشندگی پوست شود ، می تواند آکنه های پوست را از بین ببرد ، جای جوش و زخم را کمرنگ می کند و پوست را مرطوب می کند اگر می خواهید از مزایای آن بهره مند شوید شبانه روی پوست تمیز خود روغن را بمالید و ماساژ دهید.

درمان سندرم پیش از قاعدگی:

زعفران و روغن آن علائم مربوط به سندرم پیش از قاعدگی را کاهش می دهد و و تاثیر مثبتی بر روی زنان مبتلا به سندرم قاعدگی دارد.

درمان ریزش مو:

آنتی اکسیدانی که در زعفران و روغن آن وجود دارد باعث رشد فولیکول های مو کمک بسیار زیادی می کند. و می تواند موهای سالم را جایگزین موهای آسیب دیده کند. و به راحتی ریزش مو را درمان کند. برای استفاده از روغن زعفران برای درمان ریزش مو می توانید چند قطره از آن را به بطری حاوی شامپوی خود اضافه کنید تا هر وقت حمام می روید از مزایای زیاد آن برای موی سر خود استفاده کنید . همچنین می توانید محصول تهیه شده را با شیر مخلوط کرده و بر روی سر خود بریزید و 30 دقیقه صبر کنید و سپس دوش بگیرید.

کمک به سلامت قلب و عروق:

زعفران و روغن آن به میزان قابل توجهی خطر حمله قلبی را کاهش می دهد و می تواند تاثیر مثبتی بر روی افرادی که مبتلا به سندرم متابولیک هستند شود.

طرز تهیه:

برای تهیه در خانه می توانید چند رشته زعفران را در نصف فنجان روغن بادام بریزید و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بماند تا کلاله های قرمز رنگ زعفران خیس بخورد ، سپس در یک ظرف دیگری مقداری آب بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش آید و سپس روغن بادام به همراه کلاله های زعفران داخلش را به درون آب در حال جوش بریزید. و به مدت 30 دقیقه بگذارید بجوشد و بعد از جوشیدن کلاله ها و روغن بر روی آب قرار می گیرند. و سپس کلاله ها را جدا کرده و مخلوط به دست آمده را درون یک بطری شیشه ای بریزید و استفاده کنید.

ارزش غذایی:

حدود 100 گرم روغن شامل موارد زیر است:
کربوهیدرات : 65.37 گرم
کلسترول : 0
پروتئین : 11.43 گرم
چربی : 5.85 گرم
کلسیم : 111 میکروگرم
آهن : 10.10 میکروگرم
منیزیم : 264 میکروگرم
منگنز : 28 میکروگرم

 

 

دسته بندی راهنمای خرید
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

یک پاسخ به “روغن زعفران چیست و چگونه آن را تهیه کنیم؟ “Saffron oil””

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
پشتیبانی آنلاین
ارسال پیام از طریق واتساپ