تمامی سفارشات از شهرستان ارسال می شوند؛ جهت اطلاع از نحوه و زمان ارسال راهنمای خرید را مطالعه کنید

ادویه زعفران، انواع و کاربردهای آن را بشناسیم (Saffron)!

بازدید: 1,671 بازدید
عکس ادویه زعفران در حال برداشت

محل کشت زعفران و کارایی آن

ادویه زعفران گران قیمت و در ایران شهرت دیرینه دارد، . زعفران در مصارف مختلفی استفاده می‌شود. در انواع غذاها، مواد آرایشی و بهداشتی، صنایع دارو سازی و … استفاده دارد. مصرف خانگی از وارد پرمصرف آن است. خانم‌های کدبانو بیش از دیگران باید انواع زعفران را بشناسندچرا که هم باید دقیق استفاده و هم هزینه اضافی پرداخت نکنند .و متناسب با نیاز خود نوع این ادویه را انتخاب کنند چراکه زعفران انواع مختلفی دارد. متأسفانه این ادویه سرخ ظرفیت تقلب بالایی دارد و اضافه بر معلومات کافی باید از جای مطمئن خریداری شود. ادویه زعفران را باید از افراد مطمئن خریداری کرده. و یا مستقیم از مزرعه تأمین شود که البته برای هر کسی میسر نیست. مرزکالا بنا به منظور خود مرغوبیت و اصالت کالا را به سود بیشتر ترجیح می‌دهد. چون می‌داند که در بلند مدت اعتماد مشتریان است که سود اصلی را حاصل خواهد نمود. 

انواع زعفران:

زعفران انواع مختلفی از پودر، نرمه، پوشال، سرگل و نگین تا سوپر نگین و سوپر نگین پرسی دارد. که در حقیقت همه‌ی اینها از گل و ریشه زعفران تهیه می‌شوند. اما تفاوت آنها در برداشت، زمان برداشت، کیفیت زمین، منطقه‌ی آب و هوایی و اینکه ریشه، گل یا نخ زعفران استفاده شود، است. در این سایت محصولات ارگانیک را همچون این ادویه و انواع آن را، مستقیم از فروشندگان محلی منطقه خریداری می کند. سپس بعد از آزمایشات سلامت بهداشت به مشتریان عزیز ارائه می کند.

زعفران نگین

اگر بخش قرمز یا نخ زعفران را تمیز جدا کنند می شود نگین. در زعفران نگین  قسمت خامه یا ریشه زعفران استفاده نمی‌شود. اندازه آن بزرگ و همچنین درشت است ، این نوع زعفران عیار بالایی دارد. همچنان عطر و رنگ و درجه خالص بودن آن عالی است و جزء گرانترین نوع زعفران می باشد. بعضی ها این نوع زعفران را با نام زعفران ممتاز یاد می کنند.

زعفران سوپر نگین

این نوع زعفران گرانترین نوع زعفران است و در واقع همان نگین است ولی نخ آن درشت و رنگش خیلی روشن بوده و خیلی تمیز است. زیبایی فوق‌العاده‌ای هم دارد. 

تصویر زعفران سوپر نگین و قیمت روز آن را در لینک زیر از کمپانی مرزکالا مشاهده کنید:

زعفران سوپر نگین پرسی

زعفران را بعد از پاک کردن معمولا به صورت دستی و زیر نور آفتاب خشک می‌کنند اما برخی مواقع با دستگاه خشک می‌شود. زعفرانی که با دستگاه خشک می‌شود، دو حالت پرسی و غیر پرسی دارد. هر زعفرانی را نمی‌توان پرس کرد چون خرد می‌شود. زعفرانی که نخ قوی و درشت دارد و در مقابل پرس دوام می‌آورد پرس می‌کنند که زعفران سوپر نگین پرسی گفته می‌شود. 

زعفران سرگل

در بین دسته بندی های انواع زعفران ، زعفران سرگل بیشترین خواهان را در بین دیگر دسته بندی های زعفران دارد و بیشتر مردم از این نوع زعفران در مصارف مختلف خود استفاده می کنند و با توجه به نام آن قسمت بالایی کلاله های زعفران را شامل می شود و با توجه به اینکه فاقد هر گونه قسمت خامه یا ریشه زعفران است از کیفیت بالایی برخوردار است . با این حال در زمان پاک کردن و جدا سازی آن از گلبرگ های بنفش ممکن است حاوی خرده های شکسته زعفران باشد. این نوع زعفران با نام های زعفران سرقلم هم در بین مردم معروف است .

زعفران پوشال

این نوع زعفران به این صورت است که هر سه کلاله قرمز رنگ همراه با قسمتی کوچکی از ریشه زعفران یا همان خامه به هم دیگر متصل شده اند و از هم جدا نیستند در واقع حدود 3 میلیمتر از ریشه را در بر می گیرد. ازرش این نوع ادویه زعفران از زعفران نگین و سوپر نگین و سرگل کمتر است و همینطور ممکن است از رنگ دهی کمتری برخوردار باشد. یکی از دلایلی که افراد زیادی به این نوع زعفران اعتماد می کنند این است که کلاله ها با کمی ریشه همراه هستند و ب لحاظ اصل یا تقلبی بودن قابل اعتماد است. 

زعفران رشته ای یا رشته کامل یا دسته‌های (دختر پیچ)

این نوع زعفران نوع کامل یک زعفران سالم که از ابتدا تا انتهای کل زعفران را شامل می شود و در واقع ساختار کامل زعفران را نشان می دهد. در زمان قدیم مردم بیشتر از همین نوع زعفران استفاده می کردند و روش های دیگر به مرور به وجود آمده اند اما کاربرد این نوع زعفران تقریباً منسوخ شده است و بیشتر از انواع زعفرانی که در بالا اشاره گردید، استفاده می شود. قدرت رنگ دهی این نوع زعفران متوسط است و از لحاظ قیمتی ارزان تر از موارد قبلی است. این نوع زعفران به زعفران دختر پیچ هم معروف است و بیشتر با همین نام یاد می‌شود.

ریشه زعفران یا کنج

ریشه زعفران همان قسمت انتهایی ادویه است که از سرگل جدا می شود و به عنوان ریشه زعفران یا کنج شناخته می شود . این ریشه در اروپا و در لاتین به خامه یا cream یا White شناخته می شود.

ریشه زعفران یا بخش سفیدی آن برای پخت شیرینی استفاده می‌شود، مزه‌ی زعفران دارد ولی رنگ ندارد. ریشه زعفران دارای خواص دارویی فراوانی است و شامل ویتامین های C و B1 و B2 و B6 و همینطور دارای مقدار کمی مواد معدنی مانند آهن و کلسیم است که برای بدن بسیار ضروری هستند.

دسته بندی راهنمای خرید
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

0 پاسخ به “ادویه زعفران، انواع و کاربردهای آن را بشناسیم (Saffron)!”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال تلگرامی مرزکالا
پشتیبانی آنلاین مرزکالا
ارسال پیام از طریق واتساپ
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت